Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: June 2, 2017

KREATIVITETI NË PROJEKTET MODULARE

IMG_2089

Temat që i trajtuan në projekte modualare nxënësit e klasave të katërta, gjatë këtij tremujori,  ishin: Fjalori ynë – fjalë të panjohura, Gjëegjëzat dhe Ushqimet tradicionale. Nxënësit kureshtarë dhe kreativë gjetën numër të shumtë të fjalëve, të cilave ua bashkangjitën edhe kuptimin e tyre. Pasi e trajtuan në klasë  këtë temë, ata seleksionuan fjalët e veçanta dhe i përmblodhën në ... Read More »

Fitorja tjetër e nxënësve të klasave të pesta, në Kosovison Contest

IMG_6343

Si pjesëmarrës dhe fitues të projektit në Kosovision Contest, nxënësit e klasave të pesta dhe mësueset e tyre ishin ftuar në ceremoninë e madhe të përmbylljes së të gjitha projekteve fituese, ceremoni kjo në të cilën u shpallën edhe disa fitues për projektin më së miri realizuar dhe dokumentimin më të mirë të punës. Ndër këta fitues u shpallën edhe ... Read More »