Wednesday, 20 March, 2019

Daily Archives: April 7, 2017

Njoftim

Nxënës të dashur dhe prindër të nderuar, Ju njoftojmë se nga 10.04.2017 deri më 17.04.2017 nuk do të mbahet mësim për shkak të pushimit pranveror. Mësimi rifillon me 18.04.2017. Pushime të mbara! Me respekt, Shkolla “Mileniumi i Tretë” Read More »

42 NXËNËS NË EKSPOZITËN E ARTIT ITALIAN NË TIRANË

IMG_2735

Dy ekspozita të hapura në Galerinë Kombëtare të Tiranës ishin qëllim i vizitës që arsimtarja e Artit figurativ, Mirlinda Ramadani, organizoi ditë më parë.  Ajo përzgjodhi 42 nxënës të talentuar të shkollës sonë dhe bashkë me ta morën pjesë në ekspozitën e parë të këtij dimensioni në Shqipëri – Kryeveprat e artit italian të viteve 1900. Kjo ekspozitë përmbante më shumë ... Read More »