Friday, 18 January, 2019

Daily Archives: March 17, 2017

Vizitë në televizionin “Klan Kosova”

Nxënësit e klasës së XII/2, duke shprehur interesimin e tyre se si funksionojnë mediat në Kosovë, vizituan televizionin ‘Klan Kosova”.  Ata, të shoqëruar nga mësimdhënësja e Sociologjisë, u mirëprtitën nga drejtori i infomacionit z. Gazmend Syla. Gjatë kësaj, vizite nxënësit  u njoftuan për së afërmi për  mënyrën se si funksionon ky medium. Më këtë rast z. Syla i informoi  ata  për themelimin ... Read More »

Njoftim

Të nderuar prindër, Ju njoftojmë se Gara Ndërkombëtare e Matematikës “Kangaroo” do të mbahet nesër, më 18.03.2017. Nxënësit pjesëmarrës në garë duhet të paraqiten në shkollë në ora 10.45. Testimi fillon në ora 11.30 dhe përfundon në 13.00. Ju lusim që fëmijët të vijnë me kohë në shkollë, sepse prej 10.45 – 11.30 do të jepen sqarimet dhe do të ... Read More »