Friday, 18 January, 2019

Daily Archives: March 2, 2017

Vizitë në institutin hidrometeorologjik

IMG_5007

Klasat e pesta realizuan vizitën mujore në Institutin Hidrometeorologjik të Kosovës. Në këtë vizitë nxënësit panë të gjitha pajisjet e institutit që përdoren për parashikimin e motit. Gjithashtu edhe meteorologu i institutit ishte i pranishëm dhe ua shpjegoi funksionin dhe përmbajtjen e secilës pajisje. Në këtë vizitë nxënësit patën mundësinë që t’i shohin konkretisht disa nga pajisjet e parashikimit të ... Read More »