Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: February 20, 2017

Turneu i pavarësisë!

DSC_0411

    Për nder të 9-Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës  MBAHET TURNEU I PING-PONGUT  Pikërisht për nder të Pavarësisë së Kosovës, në shkollën tonë u organizua finalja e turnet sportiv në ping-pong. Lojërat janëzhvilluar me disa cikle deri në fund dhe nga çdo klasë pati nga dy finalistë, një vajzë dhe një djalë. Finalja pastaj u zhvillua nëkuadër të gjeneratës dhe kështu mësimdhënësit e Departamentit të Shkathtësive ndanë medaljet për kampionët duke përmbyllur me sukses këtë aktivitet.  Read More »