Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: February 17, 2017

Festa e nxënësve të Shkollës “Mileniumi i Trtetë” për nder të 9-Vjetorit të Pavarësisë së Kosovës e mbajtur në Sallën e Kuqe, në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë

20170216_135728

Në përvjetorë të tillë historikë, në këtë ditë feste, ndjesitë rriten, e kur ato bashkohen me vepra të mira, kurorëzojnë sukseset dhe synimin tonë të përbashkët, për një të ardhme më të mirë. Të gjithë atyre që sakrifikuan gjithçka për këto ditë të bardha që ne i jetojmë sot,  u jemi përgjithnjë mirënjohës. Ju urojmë 9-Vjetorin e Pavarësisë së Kosovës! ... Read More »