Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: February 15, 2017

“Rilindja Kombëtare” rikthehet fuqishëm në orët e historisë

IMG_6323

Këto ditë orët e historisë në shkollën tonë, konkretisht në klasat e X-ta ishin me përmbajte nga periudha e Rilindjes Kombëtare Shqiptare. Arsimtarja ka ndarë tema të seminareve në grupe, të cilat nxënësit i kanë dorëzuar në word, ndërkaq i kanë prezantuar përmes Power Point-it. Gjithashtu, nxënësit kanë përgatitur edhe hamera, me informacione për ngjarje dhe emrat e përfaqësuesve të kësaj periudhe duke theksuar gjithnjë temën kryesore të saj, dashurinë për atdheun e popullin, evokimin e sëkaluarës historike dhe luftën për çlirimin kombëtar. Këto orë, përveç karakterit mësimor, kanë marrë edhe peshë tjetër, pasi në to janë përfshirë forma të ndryshme të punës, si ... Read More »

Vizitë ne bankën NLB

IMG_2806

Të njihemi nga afër me profesionin e ekonomistit. Në kuadër të temave modulare nxënësit e klasave të treta patën rastin të vizitojnë bankën NLB. Gjatë vizitës nxënësit u njohën nga afër me ambientin e bankës, me zyret dhe punën që zhvillohet aty. Për informacionet u përkujdesën punonjësit e bankës dhe veçanërisht prindi i klasës znj.Njomza Krasniqi. Nxënësit ishin mjaft kurreshtarë ... Read More »