Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: February 9, 2017

Profesioni i mësuesit

IMG_2745

“Një mësues i mirë është si një qiri, ai konsumon vetveten për ti ndriçuar rrugën të tjerëve “ Në klasën III\2 prezent ishte prindi i klasës znj.Lumnie Behrami Aliu e cila mbajti një ligjëratë lidhur me profesionin e mësuesit. Gjatë bashkëbisedimit nxënësit patën rastin të shprehin dëshirat e tyre në lidhje me profesionin e tyre të ardhshëm. Kjo ligjëratë ishte ... Read More »

Keka nga Klan Kosova

IMG_2643

Nxënësit e klasave të treta patën kënaqësinë të dëgjojnë një ligjëratë nga moderatori z. Kreshnik Berisha-Keka. Keka u tregoi nxënësve rreth profesionit të tij me mjaft kënaqësi. Gjatë bisedës ai ishte shumë atraktiv dhe fëmijët u kënaqën tej mase. Për një orë e gjysmë bashkëbisedim, nxënësit mësuan se të jesh i suksesshëm në një fushë si ajo e moderimit apo ... Read More »

JON LATIFI, KRIJUESI I DITËS

jon latifi

Ky është Jon Latifi, nxënës i klasës VI-1, mendjemprehtë e inteligjent. Niveli i njohurive dhe i gjykimeve të tij është i lartë karshi moshës që ka. Sot u veçua në orën e Gjuhës shqipe, duke krijuar këtë poezi.   Nëna Tokë Nëna Tokë, Nëna Tokë, Vezulloftë dielli, lulëzoftë fieri   Nëna Tokë, Nëna Tokë, A na fal dot për këtë ... Read More »