Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: January 27, 2017

Profesioni i Mësuesit

IMG_0294

“Ai njëri që i bën të lehta gjërat e vështira është mësuesi” Profesioni i mësuesit bart vlera shumëdimensionale, duke bërë kështu një ndër  profesionet më humane të shoqërisë. Në klasën III-1 prezent ishte prindi Hana Selmani. Nëna e Norikut  foli për historikun, përgjegjësitë  dhe kënaqësitë që të sjellë profesioni i mësimdhënies. Secili nxënës  tregoi se cili është profesioni i ëndrrave ... Read More »

Vizita në kompaninë Arberia Com

IMG_2470

Mësojmë përmes vizitës për prodhuesit Në kuadër të shumë vizitave dhe bashkëpunimeve me prindër, klasat e treta realizuan një vizitë në kompaninë ndërtimore tregtare prodhuese  Arberia.com. Kjo vizitë u mundësua nga prindi z.Bujar Jashari dhe zonja Ardita Jashari. Nxënësit patën rastin t’i vizitojnë nga afër zyret e kësaj kompanie, të dëgjojnë informacione me rrjedhën e punës së saj dhe për ... Read More »