Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: January 8, 2017

Njoftim

Njoftim

Të nderuar Prindër, Ju informojmë që, me vendimin e Ministrisë së Arsimit e Shkencës dhe Teknologjisë, në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme shtyhet fillimi i gjysmëvjetorit të dytë deri më datë 16 janar 2017, për shkak të motit të ftohtë. Me respekt, Drejtoria e shkollës “Mileniumi i Trete”   Read More »