Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 27, 2016

Vizitë në fabrikën e prodhimit të bukës “Buka Bakery”

15590004_366269760391983_3733438787757685429_n

Të rritemi të shëndoshë është gjëja më e rëndësishme në jetë. Ushqimet e shëndetshme janë padyshim ato që na bëjmë të jemi të shëndoshë. Sot nxënësit e klasave të dyta të shkollës “Mileniumi  i Tretë” vizituan fabrikën e prodhimit të bukës “Buka Bakery”. Ata u njoftuan më afër me mënyrën e prodhimit të bukës dhe pjekurinave të ndryshme. Panë mbarëvajtjen ... Read More »