Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 22, 2016

SISTEMI I SIGURISË NË HAPËSIRA TË NDRYSHME DHE SHTËPITË TONA

IMG_8985

Me zhvillimin e teknologjisë, në ditët e sotme është shumë më e lehtë të kemi siguri në shtëpitë tona, përmes pajisjeve të ndryshme të sigurisë si kamera dhe alarmet. Këto informacione i morëm nga babai i shokut tonë, Lumit, z. Dardan Vokshi, inxhinier i elektroteknikës, i cili ishte i pranishëm në klasën tonë. Ai, me shumë dashamirësi na shpjegoi për ... Read More »