Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 21, 2016

Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se nesër, më datë 22.12.2016, të gjithë nxënësit e klasave 6-12 e përfundojnë mësimin në ora 14.00. Pasnesër me datë 23.12.2106 nxënësit e klasave 6-12 e përfundojnë mësimin në ora 10.00, ndërsa nxënësit e klasave 1-5 e përfundojnë mësimin në ora 11.00 Me respekt, Shkolla “Mileniumi i Tretë” Read More »

Dhuratë për ty- gëzim për mua!

IMG_4263

Siç e dimë po afrojnë festat e fundvitit, festa që na nxisin frymën e humanitetit në shpirtrat tonë. Të motivuar nga kjo frymë, klasat e pesta e përmbyllën këtë vit me një aksion humanitar, në të cilin grumbulluan dhurata nga nxënësit e klasave 1-5 dhe në bashkëpunim me organizatën “The Ideas Partnership”, më datë 19.12.2016 dhuratat iu dërguan fëmijëve që ... Read More »