Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 20, 2016

Ndihmojmë fëmijët në nevojë

IMG_1738[1]

Nxënësit e klasave të treta  në kuadër të projekteve moduale ndihmuan nxënësit e shkollës “Azemi e Salihu” të fshtatit Dabishevc, në komunë të Prishtinës. Fëmijët mblodhën dhe paketuan dhuratat me shumë dashuri. Ata  gëzuan bashkëmoshatarët e tyre për festat e fundvitit. Read More »