Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 19, 2016

PËR ARTIN N’ART

IMG_1132

“Sa më shumë rritesh aq më shumë rritet dhe forcohet pasioni. Është diçka shpirtërore që gjen qetësinë në art, teatër, film e fotografi”, tha aktorja Vjosa Malokaj, ndërsa piktorja Fjoralba Kryemadhi  lidhi teorinë me praktikën në vizitën e realizuar nga nxënësit  e klasave të teta për artin në  “N’ART”. Read More »