Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 15, 2016

Prezantim i punimeve hulumtuese nga mësimdhënësit

DSC_0073

Në takimin e departamentit të shkencave matematike – natyrore, këtë javë u prezantuan punimet hulumtuese të mësimdhënësve Shpëtim Kastrati dhe Florije Aliçkaj me titull “Planifikimi i vlerësimit të nxënësve” dhe “Plotësimi i dokumentacionit shkollor”. Po ashtu mësimdhënësi Valmir Sadiku prezantoi programin për statistikë të cilin e krijoi enkas për lehtësimin e punës së mësimdhënësve kujdestarë klasash. Read More »

Përgjegjësitë për një punë të suksesshme

image_7

Vizitat dhe kontributet e prindërve me ligjëratat profesionale janë shumë të dobishme. E tillë ishte edhe ligjërata e nënës së shokut tonë, Lekës, znj. Lindita Gashi – Begolli. Znj. Begolli na tregoi për punën dhe përgjegjësitë e saj në organizatën OSCE, konkretisht në  zyrën e prokurimit. Ajo na shpjegoi për disa nga detyrat e punës ditore si përgatitja e dokumenteve ... Read More »