Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 14, 2016

REKORDMENIA MELISA ZHDRELLA, SHPRESË E NOTIT KOSOVAR

img_5317-1.jpg

Në klasën XI/2 vazhdon me suksese edhe një nxënëse, sportiste e notit, Melisa Zhdrella. Ajo ushtron dhe vepron në klubin e notit “Termopan’’ Prishtinë.Melisa mori pjesë në kampionatin botëror në Kanada ku tregoi rezultat të shkëlqyer. Melisa Zhdrella filloi garat në disiplinën 50 m Bretkosë dhe shënoi kohë shumë të mirë në një konkurrencë shumë të fortë. Kjo vajzë entuziaste ... Read More »

Vizitë në Kuvendin e Kosovës

IMG_4062

Në kuadër të shumë vizitave dhe bashkëpunimeve me prindër, klasat e pesta realizuan një vizitë në Kuvendin e Kosovës. Kjo vizitë u mundësua nga prindi i shokut tonë të klasës- Krenarit, Z. Mytaher Haskuka. Nxënësit u dërguan  te salla e Kuvendit të Kosovës dhe pastaj tek zyra e Z. Haskuka. Në sallën e Kuvendit të Kosovës, Z. Haskuka ua shpjegoi ... Read More »