Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 13, 2016

ORIENTIMI NË KARRIERË

IMG_6044

Me ligjeratën” Orientimi në karrierë”, klasa IV/1, përmbylli bashkëpunimin me prindër për këtë gjysmëvjetor. Prindërit e Idilit, znj. Selma Koro dhe z. Levis Koro, diskutuan me fëmijët për profesionet e tyre. z.Levis, tregoi shembuj të shumë profesioneve që fëmijët mund të zgjedhin në të ardhmen ndërsa znj. Selma, diskutoi me fëmijë se si ajo e ushtron profesionin e saj të ... Read More »

NXËNËSJA E SHKOLLËS ”MILENIUMI I TRETË’’ LEONA REXHEPI TRIUMFON EDHE NË SHBA – FITON MEDALJE TALENTI NË BASKETBOLL

leona_1

Leona Rexhepi është nxënëse e klasës XI/2, dhe njëkohësisht merret me sportin e basketbollit. Ushtron në klubin e basketbollit ”Sigal’’ Prishtina, në ligën e parë kosovare. Leona rrëfen për pjesëmarrjen e saj në shumë takime miqësore në vende të ndryshme në të cilat zgjeroi rrjetin e shoqërisë dhe zhvillimin e saj sportiv edhe jashtë Kosovës. Pas takimit me basketbollistet nga ... Read More »