Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 12, 2016

Këshilla të ndryshme për një biznes të suksesshëm

image_11

Në klasën IV/2, ishte i pranishëm prindi i Rronit, Z. Bersant Disha. Z. Disha me profesion ekonomist dha shumë informata për profesionin e tij, me theks të veçantë për punën e tij si këshilltar financiar. Në përgjithësi na tregoi informata të rëndësishme për ekonominë , për komunikimin në mënyrë të vazhdueshëm me klientët ekzistues dhe potencialë, për ofertat e produkteve ... Read More »