Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 5, 2016

Të mësuarit e gjuhës angleze përmes filmave është motivuese dhe argëtuese

Nxënësit e klasave të dyta zhvillojnë orët e gjuhës edhe përmes filmave dhe këngëve. Motivimi është njeri nder faktorët më të rëndësishëm në të mësuarit e një gjuhe të re. Filmat përmbajnë gjuhë të pastër dhe autentike. Përveç kësaj, nxënësit kanë mundësi të dëgjojnë dialekte te ndryshme të gjuhës në filma. Pas përfundimit të filmit bëhen aktivitete të ndryshme për ... Read More »

KUJDES NGA PËRDORIMI I SUBSTANCAVE KIMIKE!

IMG_5920

Sot në klasën tonë ishte një ditë shumë e veçantë pasi nëna e shokut tonë, Benit, znj. Laura Krypa Gjakova, erdhi në klasën tonë. Znj. Laura me profesion kimiste dha shumë informata interesante për profesionin e saj. Për një orë rresht shpjegoi për kujdesin që duhet të kenë fëmijët dhe të rriturit gjatë përdorimit të substancave kimike që secili nga ... Read More »