Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 2, 2016

PREZANTIM PËR ORGANIZATËN E KOMBEVE TË BASHKUARA ( OKB)

IMG_5856

Javën e filluam me prindin e klasës IV1, Z. Petrit Skenderi. Informata të rëndësishme na tregoi për Organizatën e Kombeve të Bashkuara, me theks të veçantë për punën e tij që e ushtron në këtë Organizatë. E gjithë klasa e falënderuan babain e Enios për prezantimin interesant si dhe këshillat e dobishme që iu dha për edukimin dhe arsimimin e ... Read More »