Wednesday, 17 July, 2019

Daily Archives: October 27, 2016

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër, Ju njoftojmë se për shkak të përfundimit të Javës së Mësimit të Bazuar në Projekte dhe prezantimit të projekteve, nesër, më datë 28.10.2016, të gjithë nxënësit e klasave 6-12 përfundojnë mësimin në ora 14.00. Read More »