Monday, 22 October, 2018

Daily Archives: October 20, 2016

 Nxënësja Adea Ahmeti e suksesshme edhe në sportin e notit

Adea3

Jo vetëm që është nxënëse e zellshme dhe  e suksesshme në mësime, zellin dhe sukseset Adea e klasës sonë, IV/2 i vazhdon edhe në sportin e notit. Ajo në kampionatin e parë të notit, organizuar nga Federata e Notit të Kosovës, mori çmimin e dytë në kategorinë e pionierëve.  Dhe, për këtë, jemi të gëzuar të gjithë, por gëzimin më ... Read More »