Monday, 22 October, 2018

Daily Archives: October 14, 2016

Ligjëratë për ushqime të shëndetshme

IMG_0389

Për nxënësit e klasave të treta ishte një ditë e veçantë. Ata patën rastin të dëgjojnë  një ligjëratë lidhur me ushqimet e shëndetshme-pjesë e projekteve modulare. Ligjëratën e mbajti prindi z. Zeqirja Kadrija në bashkëpunim me pjesëmarrësin e MasterChef Albania z. Nol Mala. Ata informuan nxënësit për llojet e ndryshme të ushqimeve qe janë te shëndetshme dhe vitaminat qe  përmbajnë ... Read More »

Kujdesi shëndetësor në situata emergjente

IMG_4976

Kudo që të jemi, në shtëpi, në shkollë, në rrugë, në pyll ose në liqen, mund të na ndodhin aksidente, andaj ndihma e shpejtë është kujdesi i parë që ne i japim një personi të lënduar. Këto ishin disa nga informacionet që morëm në ligjëratën e mbajtur nga prindja e klasës IV/1, znj. Fexhrije Shehu, nëna e shokut tonë Engjëllit. ... Read More »

Vizitë në shtypshkronjën “In Desing”

IMG_2905

Nxënësit e klasave të para këto ditë filluan t’i mësojnë shkronjat  dhe numrat. Të ftuar nga  prindërit e klasës I-1, Veronika Bajçinovci  dhe Arianit Dërguti, vizituam shtypshkronjën “In Desing’  për  të parë procesin e  shtypjes së shkronjave  dhe të  numrave. Falënderojmë prindërit për  bluzat dhe dhuratat e përgatitura për fëmijët e në veçanti  për pritjen e ngrohtë.   Read More »