Monday, 22 October, 2018

Daily Archives: October 13, 2016

Respektimi i rregullave dhe ligjeve

1

Ligjëratë e dobishme  nga juristja Aida Rexhepi Ne, nxënësit e klasës IV/1 që nga klasa e parë kemi mësuar për rregullat në klasë, i kemi bërë vetë rregullat e klasës dhe jemi munduar që t’i respektojmë ato dhe t’ua dimë rëndësinë.  Ndërsa, këtë javë, në kuadër të projekteve modulare mësuam më shumë jo vetëm për rregullat, por edhe për ligjet ... Read More »