Monday, 22 October, 2018

Daily Archives: October 10, 2016

Puna në M3 CODERS kurorëzohet me Certifikata

14600790_1508597169157197_423966601_o

Nxënësit Guri Kelani, Krenar Haskuka, Altina Haliti, Adora Krasniqi dhe Dita Haziri, sot janë pajisur me certifikata për përfundimit e kursit të dytë ku i kanë mësuar konceptet bazike të programimit. Përveç se treguan aftësi të shkëlqyeshme në programim, ata nuk hezituan që t’ju ndihmojnë edhe shokëve të klasës. Përgëzime për koduesit e rinj! Read More »

Ligjëratë edukative, informuese dhe këshilluese me nxënës

unnamed (2)

Gjatë javës së kaluar janë realizuar ligjëratat edukative, informuese dhe këshilluese me nxënësit e klasave I-V, të cilat do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve në vijim. Edhe pse grup moshat e nxënësve ishin të  ndryshme , ata arritën të kuptojnë se ç’do gjë në jetë i ka dy anët e medaljes, përgjegjësitë dhe detyrat. Read More »