Monday, 22 October, 2018

Daily Archives: October 7, 2016

Nxënësit prezantojnë projektin “Ne dhe fenomenet e shoqërisë”

DSC_0044

Sot, më 7 tetor, në shkollën tonë u realizua projekti multidisiplinar me tema sociale të karakterit hulumtues “Ne dhe fenomenet e shoqërisë”. Përmes këtyre punimeve dhe prezantimeve të tyre, u përfshinë një mori nxënësish të klasave të ndryshme, të cilët para audiencës së përbërë nga nxënës, mësimdhënës dhe prindër, prezantuan tema me mjaft interes, si: Adoleshenca, Rebelimi i nxënësve, Çfarë ... Read More »

Mësojmë duke krijuar

image-0-02-05-993bb0e5d7938e054211bcadc167d8ffbc9251123bcf1ac6b4cacf1d29a8aa73-V

Nxënësit e klasës se dytë mësuan për pjesët e shtëpisë në gjuhën angleze. Ata krijuan me duart e tyre të vogla secilën pjesë të shtëpisë, duke përforcuar fjalët e mësuara dhe duke mësuar fjalë të reja. Read More »

Vizitë në Bibliotekën Kombëtare

IMG_0124

Me nxënësit e klasave të 11-ta u realizua një qëllim me rastin e vizitës në  Bibliotekën Kombëtare dhe Universitare. Qëllimi i vizitës  është që të gjithë nxënësit  të integrohen  në botën e informacionit në zhvillim,  t’u sigurojë qasje të lirë  në dije, mendim, kulturë dhe informacion, të kenë mundësi të vlerësimit të arriturave shkencore, arteve, dhe të trashëgimisë kulturore përgjithësisht. ... Read More »

Mjekët e dashur në mesin tonë

1

Sot ishte një ditë e veçantë për klasën IV/1. Prindërit e shoqes sonë,Reas, Dr. Drita Qosa, me profesion pediatre dhe Dr. Arben Qosa, specialist i ORL-së erdhën në klasën tonë. Ata për një orë rreshtna dhanë shumë informacione për profesionin e tyre të shenjtë.Ne, nxënësit ishim shumë kureshtarë të dinim më shumë për shkaktarët e sëmundjeve të ndryshme, sëmundjet që ... Read More »