Monday, 22 October, 2018

Daily Archives: October 5, 2016

Libri, thesari i dijes, miku i pandashëm i yni

1

Përveç që u kënaqëm me pushimet e verës, u kënaqëm edhe me librat, që i kemi lexuar gjatë pushimeve. Dhe jo vetëm kaq, kur filluam vitin e ri shkollor ne kemi prezantuar dhe komentuar me radhë, në orët e para të Gjuhën shqipe, me arsimtarin e ri të Gjuhës shqipe përmbajtjet dhe porositë e veprave letrare.  Së bashku me të ... Read More »