Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: June 10, 2016

Japim një dhuratë – dhurojmë një buzëqeshje

3

Ishte një ndjenjë  e veçantë të shohësh nxënësit e shkollës “Azemi e Salihu” – Dabishevc se si ishin rreshtuar për ti pritur moshatarët e tyre. Nxënësit e klasave të katërta të shkollës sonë  të udhëhequr nga ndjenja e humanitetit dhe solidaritetit u përcaktuan që ta realizojnë një projekt me qëllim bamirësie.  Ata sollën nga një dhuratë për moshatarët  e tyre. ... Read More »