Wednesday, 20 March, 2019

Daily Archives: April 29, 2016

Njoftim

Të nderuar prindër, Ju njoftojmë se të hënën, më 02.05.2016, sipas kalendarit të festave zyrtare të Republikës së Kosovës, nuk do të punohet për nder të Festës së Pashkëve Ortodokse dhe Ditës Ndërkombëtare të Punës. Me respekt, Shkolla “Mileniumi i Tretë” Read More »

Ta njohim të kaluarën dhe traditën tonë

Klasat e treta vizitë muzeut Etnologjik të Prishtinës S’ka më mirë se sa ta duash vendin tënd, ta vlerësosh traditën dhe të kaluarën tënde. Kështu na kanë mësuar mësueset tona dhe këtë e kuptuam edhe më mirë pasi vizituam Muzeun Etnologjik në Prishtinë. Nga drejtuesit e Muzeut morëm shumë informacione, kuptuam që muzeun e vizitojnë shumë vizitorë. E vizitojnë edhe ... Read More »