Wednesday, 23 January, 2019

Daily Archives: April 28, 2016

Shtëpia botuese Albas prezanton librat mësimorë elektronikë para nxënësve

2-DSC_0015

Me zhvillimin e teknologjisë dhe trendëve për zhvillimin dhe praktikimin e mësimit elektronik nëpër vendet e zhvilluara edhe shkolla jonë është në vazhdën e përdorimit dhe zbatimit të vazhdueshëm të risive. Kësaj here, ne pritëm përfaqësues të shtëpisë botuese Albas nga Tirana, me përfaqësi edhe në Prishtinë. Njohës dhe ekspertë të metodologjive të mësimdhënies nga shtëpia botuese në fjalë, prezantuan ... Read More »