Friday, 18 January, 2019

Daily Archives: April 27, 2016

Parandalimi i ngacmimeve seksuale në institucionet shkollore

4-p4

Në shkollën jo publike, “Mileniumi i Tretë”, kishim nderin dhe kënaqësinë që në kuadër të kampanjës së Policisë  së  Kosovës  lidhur me temën: “ Parandalimi i ngacmimeve seksuale në institucionet shkollore” të mbahet një ligjeratë nga pjesëtarë të Policisë së Kosovës në bashkëpunim me mësimdhënësen e lëndës Edukatë Qytetare. Qëllimi i  ligjeratës ishte sensibilizimi i nxënësve të shkollës  jo publike ... Read More »