Monday, 15 October, 2018

Daily Archives: April 24, 2016

Dita e Tokës

Si zakonisht, edhe këtë vit Dita e Tokës u shënua në shkollën tonë. U zhvilluan aktivitete të ndryshme pastrimi dhe u mbollën lule shumëngjyrëshe në të gjitha hapësirat brenda dhe jashtë shkollës. Read More »