Friday, 18 January, 2019

Daily Archives: April 20, 2016

Heroi im

Duke u munduar t’i realizojmë kompetencat kurikulare, ndërlidhshmërinë me lëndët e tjera, në një orë mësimi në lëndën e Historisë, prezantimi i projekteve me temë “Heroi im” u bë më ndryshe se herët e tjera. Prezantimi me anë të roleve e bëri orën më atraktive, nxiti kureshtjen dhe mendimin kritik për njeriun hero dhe trim. Read More »