Wednesday, 20 March, 2019

Daily Archives: April 12, 2016

SHKOLLA JOPUBLIKE “MILENIUMI TRETË” DHURON BURSA TË PLOTA SHKOLLIMI PËR DY SHOKËT E FILMIT “SHOK” QË SHKELËN SKENËN E OSKAR-it

1-DSC_0001

Dy fëmijët, artistët e mrekullueshëm të filmit të metrazhit të shkurtër “Shok”, Lum Veseli dhe Andi Bajgora do të mund të fillojnë shkollimin e tyre në Shkollën “Mileniumi i Tretë”. Drejtoresha e Shkollës “Mileniumi i Tretë”, Znj. Afrore Lila,  njoftoi sot se Shkolla “Mileniumi i Tretë” ofron 2 bursa të plota shkollimi për dy fëmijët që e bënë Kosovën të ... Read More »