Friday, 18 January, 2019

Daily Archives: April 4, 2016

Shkolla jonë mirëpriti delegacionin arsimor nga Gjermania

Të premten, shkollën tonë e vizitoi një delegacion prej 4 mysafirësh nga Gjermania, nga shkolla Selma – Rosenfeld në Eppingen. Vizitorë ishin drejtori i shkollës, Wolfgang Neumann dhe mësimdhënës të kësaj shkolle, e cila njihet në landin e vet për aplikimin e kurrikulës së veçantë me bazë në shkollë, prandaj edhe kishin shprehur dëshirën të shohin një shkollë model të ... Read More »