Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: March 7, 2016

Takim me një mësuese veterane

Me rastin e 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, nxënësit e klubit “Debat dhe argëtim”, gjatë orëve të klubit, zhvilluan një bisedë të ngrohtë me veteranen e arsimit Zonjën Afiete Bashota. Pyetjet interesante dhe të sinqerta të nxënësve rreth përvojës së saj si mësuese shpesh e përlotën mësuesen veterane dhe zgjuan tek ajo kujtimet e bukura dhe të paharrueshme si mësuese. Read More »