Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: March 2, 2016

Realizimi i projektit të Kosovisionit me moton “Më përkrah sot, që nesër të jem i pavarur”

Fitore_1

Nxënësit e klasave të pesta në kuadër të projektit të Kosovisionit në bashkëpunim me qendrën “Down Sindrome Kosova” përmbyllën aktivitetin e parë  “Pikturojmë së bashku”  me një program argëtues. Qëllimi i projektit është që të ndihmohen fëmijët e qendrës DSK me përfshirjen e tyre në aktivitete të përbashkëta dhe furnizim me materiale didaktike. Përveç shkollës dhe KEC-t përkrahës të projektit ... Read More »