Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: February 24, 2016

Mileniumi i Tretë radhitet në dhjetëshen më të mirë në GPJ

Në programin e Global Partners Junior me seli në New York marrin pjesë mijëra nxënës nga e gjithë bota. Edhe shkolla jonë këtë vit për herë të parë është pjesëmarrëse me 14 nxënës. Që nga fillimi i programit në shtator, nxënësit e shkollës sonë kanë treguar sukses të madh. Njëri nga sukseset është edhe ai i Vlera Shehut, nxënëse e ... Read More »

Nxënësit, të pandalshëm në testin e ECDL-it

IMG_6928

Përveç që po e dëshmon veten si qendër e licencuar testuese e Programit ECDL, shkolla “Mileniumi i Tretë”, tashmë po prezanton suksese të larta me nxënësit pjesëmarrës  në këtë program të rëndësishëm. Të gjithë nxënësit e klasave të nënta, të cilët iu nënshtruan testit në modulin Bazat e TIK-ut, kanë kaluar me sukses dhe kanë korrur rezultate mjaft të larta. ... Read More »