Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: February 16, 2016

Ekspozitë me punime për trashëgiminë kulturore

DSC_8076

Nxënësit e talentuar në Artin Figurativ janë protagonistë të vazhdueshëm të  festave të shkollës dhe festave kombëtare e ndërkombëtare. Edhe këtë herë, dora e artë e tyre me përkrahjen e arsimtares, paraqiti në mënyrën më origjinale punime me motive nga trashëgimia kulturore shqiptare. Në punimet e ekspozuara në muralin e shkollës sonë u pasqyrua kreativiteti dhe dashuria, jo vetëm për ... Read More »

Gëzuar Ditën e Pavarësisë!

cover

Të nderuar prinder te shkollës “Mileniumi i Tretë” Ju informojmë se nesër me 17 Shkurt, për nder të Ditës së Pavarësisë së Republikës së Kosovës nuk do te punohet.  Përfitojmë nga rasti që të gjithë qytetarëve t’ju urojmë Festën e Pavarësisë. Read More »

Gara finale e turneut në pingpong

DSC_8066

Frymë feste pati edhe në turneun e pingpongut përmes frymës sportive dhe garave të zhvilluara për të gjitha gjeneratat. Nxënësit sportistë të talentuar në pingpong me ndihmën e arsimtarëve të Edukatës Fizike pas kualifikimeve fillimisht nëpër klasa, sot zhvilluan garën finale. Pas lojërave të shumta të shumta të zhvilluara, frymës garuese dhe rivalitetit dhe të përcjella  me interesim të madh ... Read More »

Music Workshop

20160216_133139

Me rastin e 8-vjetorit të Pavarisë së Kosovës u organizua ‘music workshop’ me instrumentistët e shkollës “Mileniumi i Tretë”. Nxënësit performuan pjesë të ndryshme muzikore me instrumentet e tyre. Mësimdhënësja e lëndës edukatë muzikore i ftoi të gjithë nxënësit, të cilët ndjekin mësime shtesë për instrumente e tyre të preferuara, nga klasa e tretë deri në klasën e pestë që ... Read More »