Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: February 12, 2016

Lindon Krasniqi ndër rekordmenët në testin ndërkombëtar TOEFL

lindon2

Lindon Krasniqi (1999), nxënës i klasës së njëmbëdhjetë në Shkollën Tonë, këto ditë u sprovua në testin ndërkombëtar të gjuhës angleze TOEFL dhe nga 120 pikë gjithsej sa ka ky test, ai rezultoi me 118 pikë. Sipas mësimdhënësit të kursit TOEFL në shkollë, z. Edmond Ramadani, Lindoni jo vetëm që theu rekordin e shkollës, por edhe është ndër rekordet e ... Read More »