Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: February 11, 2016

Komunikacioni – Shenjat rrugore

IMG_2840

Kur ne udhëtojmë, në rrugë shohim shenja të ndryshme të cilat na udhëzojnë të jemi të kujdesshëm. Këto shenja gjithashtu u ndihmojnë udhëtarëve të vozisin më të sigurtë në rrugë. Për llojet e shenjave, për rregullat, për policët dhe për semaforin u foli z. Ylber Makolli vogëlushëve të klasave të dyta. Nxënësit patën rastin të dëgjojnë një ligjeratë mjaft frytëdhënëse  ... Read More »