Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: January 18, 2016

Ligjeratë për veshjet

IMG_1922

Rrobat dhe mënyra se si ne vishemi ndryshojnë nga njeri-tjetri. Sot për këtë temë u diskutua së bashku me znj.Lumnie Behrami-Aliu dhe klasen II-2. Së bashku më fëmijët biseduan se rrobat tona duhet ti përshtaten stinës përkatëse, znj.Lumnie u tregoi cilat rroba janë më të përshtatshme për pranverë, verë, vjeshtë dhe dimër. Fëmijët gjithashtu patën rastin që në punë dore ... Read More »