Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: January 3, 2016

Njoftim

Njoftim

Nxënës dhe Prindër të nderuar, Shpresojmë të keni pasur pushime të këndshme, dhe urojmë të ju prijë e mbara në këtë Vit të Ri. Ju informojmë se gjysmëvjetori i dytë fillon të martën, më 5 janar 2016, sipas orarit të rregullt të ardhjes në shkollë. Drejtoria e shkollë Read More »