Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 23, 2015

Projekti i teatrit dhe multimedias

Në kuadër të aktiviteteve të përkrahura nga projekti PASCH i Institutit Goethe, 24 nxënës të shkollës tonë patën rastin të marrin pjesë në një projekt që ka të bëjë me teatrin dhe multimedian. Nxënësit, të udhëhequr nga dy eksperte  të teatrit dhe multimedias nga Gjermania, krijuan një dramë 45 minuteshe e cila rezultoi me një performancë në teatrin “Oda” në ... Read More »

Njoftim

Njoftim

Të nderuar nxënës dhe prindër, Ju informojmë se për shkak të kërkim lejeve të shumëta për vazhdimin e pushimit me arsye udhëtimesh, më 8 janar 2016, ditë e premte, nuk do të mbahet mësim. Shkolla ka vandosur që këtë ditë t’ia kushtojë një trajnimi të rëndësishëm të stafit në kuadër të zhvillimit profesional, i cili zgjat rreth dy muaj. Shpresojmë ... Read More »