Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 17, 2015

“Mileniumi i Tretë” ndihmon!

l4

Me aktivitetin e radhës shkolla jo publike “Mileniumi i Tretë” tani është   njëri  nga partnerët kryesor të Projektit Maat. “Mileniumi i Tretë” kultivon ndjenjën e humanitetit  në vazhdimësi  tek  nxënësit. Për këtë sukses u  jemi mirënjohës të gjithë fëmijëve e në veçanti prindërve të tyre për bashkëpunim dhe gatishmëri në të gjitha aktivitetet humanitare të realizuara brenda këtij viti dhe ... Read More »

Kampionia botërore në xhudo, Majlinda Kelmendi vizitoi sot shkollën “Mileniumi i Tretë”

IMG_7838

Kampionia e botës në xhudo, Majlinda Kelmendi, ishte për një vizitë diskutimi në Shkollën Jopublike “Mileniumi i Tretë. Ajo u takua me nxënës  të Ciklit të Ulët,  para të cilëve rrëfeu çdo gjë që lidhej me të arriturat e saj në xhudo. Nxënësit, të motivuar nga suksesi i Majlindës, nuk reshten së pyeturi lidhur me aktivitetin e saj që nga ... Read More »