Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 15, 2015

Pema e dëshirave të nxënësve për Vitin e Ri

PM4

Dëshirat janë pjesë e pandashme e vullnetit dhe e jetës sonë. Ato mund të bëhen të vërteta, nëse punojmë për t’i realizuar. Dhe, koha më e mirë për t’i shprehur dëshirat tona është pragu i Vitit të Ri, kur ne reflektojmë për sukseset e arritura dhe përjetimet në vitin, që tashmë po përfundon. Simbolikisht, që nga klasa e parë deri ... Read More »