Wednesday, 20 March, 2019

Daily Archives: October 28, 2015

Policia – siguria jonë

Sot është realizuar një vizitë e cila e ka bërë më të veçantë ditën e vogëlushëve të klasave të dyta. Vogëlushët e klasave të dyta, vizituan stacionin policor “Qendra”, vizitë kjo që u mundësua nga Sami Halimi- prind i klasës II-1. Nxënësit patën mundësi të mësonin më shumë për profesionin e policit dhe rolin që ka policia në jetën e ... Read More »