Wednesday, 20 March, 2019

Daily Archives: October 12, 2015

Përfaqësues të shkollës sonë marrin pjesë në takimin e parë të aces (Academy of Central European Schools) në Sarajevë

ACE1

Në takimin e parë të ACES për projektet e vitit 2015/16, të mbajtur në Sarajevë, këtë vit përfaqësues të shkollës tonë morën pjesë në një rol tjetër nga ai i zakonshmi. Në këtë takim morën pjesë 100 shkolla (me nga një mësimdhënës dhe një nxënës përfaqësues) nga 15 shtetet partnere të ACES, që përfshijnë 42 projektet shkollore që kanë fituar ... Read More »