Wednesday, 20 March, 2019

Daily Archives: October 6, 2015

DITËT E RINISË 2015

D1

Pjesëmarrja në aktivitetin sportiv (Street Ball) e organizuar nga komuna e Prishtinës në bashkëpunim me shoqatën e mësimdhënësve të edukatës fizike. Garues në këtë aktivitet sportiv ishin shkollat e mesme te komunës së Prishtinës. Ekipin e shkollës sonë e përfaqësuan nxënësit Dren Kllokoqi, Rinor Krasniqi, Gjin Puka, Rilind Ramushi dhe Engjëll Rodiqi të udhëhequr nga mësimdhënësi Astrit Kasapolli. Read More »